Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεν ξέχασε το χρέος!
Μπορεί να άργησε αλλά ξέρει ότι ένας άνδρας δεν αφήνει ποτέ χρέη. Έτσι ένας νεαρός γύρισε σε ένα εστιατόριο του Μεξικό μετά από 15 χρόνια για να εξοφλήσει τον λογαριασμό.Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έφηβος ακόμη πήγε με την κοπέλα του στο εστιατόριο να φάνε. Αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, ο νεαρός διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του δεν έφταναν για να πληρώσει τον λογαριασμό. Του έλειπαν 40 δολάρια.Τότε αποφάσισε να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και σεφ του εστιατορίου και εκείνος προθυμοποιήθηκε να του δώσει τα 40 δολάρια. Εκείνος τα πήρε, πλήρωσε, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά για να επιστρέψει το ποσό που χρωστούσε στον ιδιοκτήτη.Προς έκπληξη του ιδιοκτήτη, εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα για να ξοφλήσει το χρέος του και μάλιστα, τα χρήματα που επέστρεψε δεν ήταν 40 δολάρια αλλά 100.ΠΗΓΗ: news.yahoo.com

Δεν ξέχασε το χρέος!

Μπορεί να άργησε αλλά ξέρει ότι ένας άνδρας δεν αφήνει ποτέ χρέη. Έτσι ένας νεαρός γύρισε σε ένα εστιατόριο του Μεξικό μετά από 15 χρόνια για να εξοφλήσει τον λογαριασμό.

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έφηβος ακόμη πήγε με την κοπέλα του στο εστιατόριο να φάνε. Αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, ο νεαρός διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του δεν έφταναν για να πληρώσει τον λογαριασμό. Του έλειπαν 40 δολάρια.

Τότε αποφάσισε να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και σεφ του εστιατορίου και εκείνος προθυμοποιήθηκε να του δώσει τα 40 δολάρια. Εκείνος τα πήρε, πλήρωσε, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά για να επιστρέψει το ποσό που χρωστούσε στον ιδιοκτήτη.

Προς έκπληξη του ιδιοκτήτη, εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα για να ξοφλήσει το χρέος του και μάλιστα, τα χρήματα που επέστρεψε δεν ήταν 40 δολάρια αλλά 100.

ΠΗΓΗ: news.yahoo.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X