Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έρχεται το γυναικείο βιάγκρα;
Ο αγώνας της φαρμακευτικής βιομηχανίας για ένα φάρμακο που η λειτουργία του θα μοιάζει με αυτή του βιάγκρα αλλά θα απευθύνεται στις γυναίκες φαίνεται πως τελικά φτάνει στην γραμμή του τερματισμού με νικητή το Osphena. Το συγκεκριμένο φάρμακο φέρεται να είναι το κατάλληλο ώστε να σταματήσουν οι επώδυνες σεξουαλικές επαφές. Η φαρμακευτική εταιρεία Shionogi inc υποστηρίζει πως ένας μεγάλος αριθμός από τα 64 εκατομμύρια γυναικών που χτύπησε φέτος η εμμηνόπαυση στις ΗΠΑ, θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιήσει το φάρμακο με ευεργετικά αποτελέσματα.Ουσιαστικά οι παρασκευάστρια εταιρεία ελπίζει πως ένα μεγάλο μέρος των γυναικών θα ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο φάρμακο και έτσι μέσα από αυτό θα μπορέσουν να βρεθούν και άλλοι τρόποι ώστε να βρεθούν λύσεις για την σεξουαλική διαταραχή των γυναικών."Το Osphena αποτελεί ορόσημο στη θεραπεία της εμμηνόπαυσης των γυναικών

Έρχεται το γυναικείο βιάγκρα;

Ο αγώνας της φαρμακευτικής βιομηχανίας για ένα φάρμακο που η λειτουργία του θα μοιάζει με αυτή του βιάγκρα αλλά θα απευθύνεται στις γυναίκες φαίνεται πως τελικά φτάνει στην γραμμή του τερματισμού με νικητή το Osphena. Το συγκεκριμένο φάρμακο φέρεται να είναι το κατάλληλο ώστε να σταματήσουν οι επώδυνες σεξουαλικές επαφές. Η φαρμακευτική εταιρεία Shionogi inc υποστηρίζει πως ένας μεγάλος αριθμός από τα 64 εκατομμύρια γυναικών που χτύπησε φέτος η εμμηνόπαυση στις ΗΠΑ, θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιήσει το φάρμακο με ευεργετικά αποτελέσματα.

Ουσιαστικά οι παρασκευάστρια εταιρεία ελπίζει πως ένα μεγάλο μέρος των γυναικών θα ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο φάρμακο και έτσι μέσα από αυτό θα μπορέσουν να βρεθούν και άλλοι τρόποι ώστε να βρεθούν λύσεις για την σεξουαλική διαταραχή των γυναικών.

«Το Osphena αποτελεί ορόσημο στη θεραπεία της εμμηνόπαυσης των γυναικών

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X