Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιτέλους χαμογέλασε η Victoria
Έγινε διάσημη όχι τόσο για τα ταλέντα της όσο για το αγέλαστο πρόσωπό της. H Victoria Beckham δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε η ψυχή του πάρτι ούτε η γυναίκα η κεφάτη. Πρόσφατα η ίδια δήλωσε ότι δεν της αρέσει καθόλου το πρόσωπό της όταν γελάει καθώς έχει άσχημη οδοντοστοιχία και προτιμά να την κρύβει. Φαίνεται όμως πως η είδηση της "συνταξιοδότησης" από τα γήπεδα του άσου συζύγου της David της έφερε κύματα ευτυχίας, τόσα που έσκασε το χειλάκι της σ´ ένα χαμόγελο. Όχι πλατύ, απλώς ίχνος χαμόγελου. Αρχή -και λόγος - να γίνεται!

Επιτέλους χαμογέλασε η Victoria

Έγινε διάσημη όχι τόσο για τα ταλέντα της όσο για το αγέλαστο πρόσωπό της. H Victoria Beckham δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε η ψυχή του πάρτι ούτε η γυναίκα η κεφάτη. Πρόσφατα η ίδια δήλωσε ότι δεν της αρέσει καθόλου το πρόσωπό της όταν γελάει καθώς έχει άσχημη οδοντοστοιχία και προτιμά να την κρύβει.

Φαίνεται όμως πως η είδηση της «συνταξιοδότησης» από τα γήπεδα του άσου συζύγου της David της έφερε κύματα ευτυχίας, τόσα που έσκασε το χειλάκι της σ΄ ένα χαμόγελο. Όχι πλατύ, απλώς ίχνος χαμόγελου. Αρχή -και λόγος – να γίνεται!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X