Οριστικό τέλος για Kristen-Robert

Αυτός ο έρωτας μέτρησε πολλές χαρές αλλά και πολλά σημάδια. Μετά την απιστία της Kristen Stewart είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Τι κι αν τη συγχώρεσε και δέχθηκε να κάνουν μία νέα αρχή. Ο Robert Pattinson είχε χάσει την εμπιστοσύνη του μετά το παγκόσμιο συναισθηματικό του ξεγύμνωμα και απλώς δεν μπορούσε να είναι ο ίδιος όπως στην αρχή της τετραετούς σχέσης τους. Μετά τις εντάσεις και τις συγκρούσεις, και μετρώντας μερικές καλές στιγμές τους τελευταίους μήνες, οι δύο σταρ αποφάσισαν να πουν αντίο για μάι τελευταία φορά ώστε να μην πληγωθούν περισσότερο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People.

Βδομάδες πριν από τις φήμες για τον ορισιτκό χωτρισμό οι δυο τους φαίνονταν αχώριστοι και μάλιστα στα γενέθλιά τηςο Robert της πήρε ένα πανάκριβο δώρο και εκείνη για πρώτη φορά εθεάθη να γελά. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα που μόλις πέρασε και την ημέρα γενεθλίων του ίδιου, η Kristen δεν την πέρασε μαζί του, αλλά με φίλους της, ενώ φήμες αναφέρουν ότι ήδη η σταρ έχει φύγει από το σπίτι τους στο Los Feliz στην Καλιφόρνια και μένει σε φιλικό σπίτι μέχρι να δει τι θα κάνει.

Ωστόσο, κάποιοι πιο ενημερωμε΄νοι λένε πως πρόκειται πάλι για δοκιμαστικό χωρισμό και πως γρήγορα το ζευγάρι θα ξανασμίξει…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, PEOPLE

Σχετικά άρθρα