Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Π. Καμμένος βάφτισε την κόρη του
Με το όνομα Πολυτίμη Δέσποινα βαφτίστηκε η μονάκριβη κόρη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στη Νίσυρο, στην Παναγιά Σπηλιανή.Ο Π. Καμμένος, βάφτισε την κόρη του στη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς την είχε εκεί ταμένη, αψηφώντας τα 170 σκαλιά που χρειάζεται για να ανέβεις στη σπηλιά όπου βρίσκεται.Από τη Νίσυρο κατάγεται η μητέρα του Πάνου Καμμένου, ενώ νονά της Πολυτίμης-Δέσποινας, είναι η Μικελίνα, φίλη του ζευγαριού από την Σικελία, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή, τα 4 αγόρια του κ. Καμμένου αλλά και η σύζυγος του, Έλενα Τζούλη. Για την τέλεση του μυστηρίου, ο κ. Καμμένος έφερε τον δικό του Ιερέα από την Γλυφάδα.Αρκετοί ήταν και οι βουλευτές που έδωσαν το "παρών

Ο Π. Καμμένος βάφτισε την κόρη του

Με το όνομα Πολυτίμη – Δέσποινα βαφτίστηκε η μονάκριβη κόρη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στη Νίσυρο, στην Παναγιά Σπηλιανή.

Ο Π. Καμμένος, βάφτισε την κόρη του στη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς την είχε εκεί ταμένη, αψηφώντας τα 170 σκαλιά που χρειάζεται για να ανέβεις στη σπηλιά όπου βρίσκεται.

Από τη Νίσυρο κατάγεται η μητέρα του Πάνου Καμμένου, ενώ νονά της Πολυτίμης-Δέσποινας, είναι η Μικελίνα, φίλη του ζευγαριού από την Σικελία, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή, τα 4 αγόρια του κ. Καμμένου αλλά και η σύζυγος του, Έλενα Τζούλη. Για την τέλεση του μυστηρίου, ο κ. Καμμένος έφερε τον δικό του Ιερέα από την Γλυφάδα.

Αρκετοί ήταν και οι βουλευτές που έδωσαν το "παρών

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X