Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τραγουδώντας στο φεγγάρι
Ο Καναδός αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ ερμήνευσε σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας το τραγούδι "Space Oddity" του Ντέιβιντ Μπάουι πριν αποχωρήσει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για την επιστροφή του στη Γη.Σε ένα βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στον ISS, και το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στο διαδίκτυο, ο μυστακοφόρος αστροναύτης τραγουδά το τραγούδι του Μπάουι, (ο τίτλος του οποίου μπορεί να αποδοθεί ως "διαστημική παραδοξότητα").Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, που διαρκεί λίγο περισσότερο από πέντε λεπτά, ο Καναδός αστροναύτης κινείται μέσα στον ISS υπό συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αρπάζει την κιθάρα του, που στριφογυρίζει στο χώρο, παίζει το μουσικό κομμάτι και παρατηρεί το διάστημα μέσα από τα παράθυρα του Σταθμού.Η διεύθυνση στο Διαδίκτυο για το βίντεο είναι http://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo."Με σεβασμό στην ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπάουι, ιδού το "Space Oddity", που μαγνητοσκοπήθηκε στον Σταθμό. Μια τελευταία ανασκόπηση του κόσμου", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Χάντφιλντ.Η φωνή και το σόλο στην κιθάρα του αστροναύτη μαγνητοσκοπήθηκαν στον ISS, αλλά το μιξάζ έγινε από μια ομάδα στη Γη.ΠΗΓΗ: e-typos.com

Τραγουδώντας στο φεγγάρι

Ο Καναδός αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ ερμήνευσε σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας το τραγούδι "Space Oddity" του Ντέιβιντ Μπάουι πριν αποχωρήσει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για την επιστροφή του στη Γη.

Σε ένα βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στον ISS, και το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στο διαδίκτυο, ο μυστακοφόρος αστροναύτης τραγουδά το τραγούδι του Μπάουι, (ο τίτλος του οποίου μπορεί να αποδοθεί ως "διαστημική παραδοξότητα").

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, που διαρκεί λίγο περισσότερο από πέντε λεπτά, ο Καναδός αστροναύτης κινείται μέσα στον ISS υπό συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αρπάζει την κιθάρα του, που στριφογυρίζει στο χώρο, παίζει το μουσικό κομμάτι και παρατηρεί το διάστημα μέσα από τα παράθυρα του Σταθμού.

Η διεύθυνση στο Διαδίκτυο για το βίντεο είναι http://www.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo.

"Με σεβασμό στην ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπάουι, ιδού το "Space Oddity", που μαγνητοσκοπήθηκε στον Σταθμό. Μια τελευταία ανασκόπηση του κόσμου", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Χάντφιλντ.

Η φωνή και το σόλο στην κιθάρα του αστροναύτη μαγνητοσκοπήθηκαν στον ISS, αλλά το μιξάζ έγινε από μια ομάδα στη Γη.

ΠΗΓΗ: e-typos.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X