Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Rihanna αλά Marilyn Monroe
Με ξανθιά περούκα, κατακόκκινα χείλη και φιλήδονο ύφος η Rihanna θέλησε να μοιάσει λίγο στο ίνδαλμά της, τη θρυλική σταρ Marilyn Monroe. Τις φωτογραφίες έβγαλε η φίλη της και φωτογράφος Melissa Forde, και η popstar δείχνει ότι δεν διανύει μία από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής της. Θλιμμένο ύφος και απόλυτη μοναξιά είναι τα δύο συναισθήματα που αντανακλώνται στα μάτια της, καθώς φαίνεται ότι ο χωρισμός από τον Chris Brown της στοίχισε πολύ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna φωτογραφίζεται σε στιλ Monroe, ενώ στο τελευταίο άλμπουμ της Unapologetic τραγουδά "Red lipstick, rose petals, heartbreak / I was his Marilyn Monroe" - "Κόκκινο κραγιόν, ροδοπέταλα, σπασμένη καρδιά/ Ήμουν η δική του Marilyn Monroe". ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Η Rihanna αλά Marilyn Monroe

Με ξανθιά περούκα, κατακόκκινα χείλη και φιλήδονο ύφος η Rihanna θέλησε να μοιάσει λίγο στο ίνδαλμά της, τη θρυλική σταρ Marilyn Monroe. Τις φωτογραφίες έβγαλε η φίλη της και φωτογράφος Melissa Forde, και η popstar δείχνει ότι δεν διανύει μία από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής της. Θλιμμένο ύφος και απόλυτη μοναξιά είναι τα δύο συναισθήματα που αντανακλώνται στα μάτια της, καθώς φαίνεται ότι ο χωρισμός από τον Chris Brown της στοίχισε πολύ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna φωτογραφίζεται σε στιλ Monroe, ενώ στο τελευταίο άλμπουμ της Unapologetic τραγουδά «Red lipstick, rose petals, heartbreak / I was his Marilyn Monroe» – «Κόκκινο κραγιόν, ροδοπέταλα, σπασμένη καρδιά/ Ήμουν η δική του Marilyn Monroe».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X