Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το φόρεμα του καλοκαιριού
Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι είναι τα φορέματα με έναν ωμό έξω. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να δείξετε την γυμνασμένη σας πλάτη αλλά και το υπέροχο μαύρισμα σας. Για το λόγο αυτό το βρετανικό Cosmopolitan, σας βοηθάει να διαλέξετε το πιο όμορφο φόρεμα με έναν ώμο που να ταιριάζει στο στιλ σας.Το απλό φόρεμα: Το πιο απλό και ταυτόχρονα σικ φόρεμα με έναν ώμο που μπορείτε να διαλέξετε. Μπορείτε να το φορέσετε με μπαρέτες το πρωί αλλά και με ένα ζευγάρι heels το βράδυ, με την ίδια ευκολία.Σε έντονο χρώμα για να τονίζει το μαύρισμά σας: Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κοραλλί ταιριάζουν τόσο στα μαυρισμένα σώματα. Αυτό το φόρεμα θα αναδείξει τις καμπύλες σας και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση θα σας δείξει πιο στιλάτη από ποτέ.Αρχαιοελληνικό στιλ: Το "greek chic

Το φόρεμα του καλοκαιριού

Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι είναι τα φορέματα με έναν ωμό έξω. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να δείξετε την γυμνασμένη σας πλάτη αλλά και το υπέροχο μαύρισμα σας. Για το λόγο αυτό το βρετανικό Cosmopolitan, σας βοηθάει να διαλέξετε το πιο όμορφο φόρεμα με έναν ώμο που να ταιριάζει στο στιλ σας.

Το απλό φόρεμα: Το πιο απλό και ταυτόχρονα σικ φόρεμα με έναν ώμο που μπορείτε να διαλέξετε. Μπορείτε να το φορέσετε με μπαρέτες το πρωί αλλά και με ένα ζευγάρι heels το βράδυ, με την ίδια ευκολία.

Σε έντονο χρώμα για να τονίζει το μαύρισμά σας: Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κοραλλί ταιριάζουν τόσο στα μαυρισμένα σώματα. Αυτό το φόρεμα θα αναδείξει τις καμπύλες σας και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση θα σας δείξει πιο στιλάτη από ποτέ.

Αρχαιοελληνικό στιλ: Το «greek chic

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X