Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το AppStore γιορτάζει τα 50 δισ. downloads
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ξεπέρασε τα 50 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών από τους χρήστες.H Apple σκοπεύει να χαρίσει μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων στον χρήστη που κατέβασε την εφαρμογή που έκανε τον μετρητή να γράψει 50 δισεκατομμύρια downloads καθώς και από μία . δωροεπιταγή 500 δολαρίων στους 50 επόμενους χρήστες.Μόλις το Μάρτιο του 2012 ο μετρητής είχε γράψει 25 δισεκατομμύρια downloads από τη δημιουργία του καταστήματος και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε.Οι χώρες που οι χρήστες κατεβάζουν περισσότερο εφαρμογές από το AppStore και μάλιστα κατέχουν το 50% σε κατέβασμα εφαρμογών παγκοσμίως είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Μ. Βρετανία, η Ιαπωνία και η Γαλλία.Τέλος μπορεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple να έχει την πρώτη θέση στη διακίνηση εφαρμογών, φαίνεται πως και το Play Store τηςGoogle έχει δει μεγάλη αύξηση, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας τα downloads εφαρμογών έχουν ήδη ξεπεράσει τα 48 δισεκατομμύρια.

Το AppStore γιορτάζει τα 50 δισ. downloads

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ξεπέρασε τα 50 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών από τους χρήστες.

H Apple σκοπεύει να χαρίσει μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων στον χρήστη που κατέβασε την εφαρμογή που έκανε τον μετρητή να γράψει 50 δισεκατομμύρια downloads καθώς και από μία . δωροεπιταγή 500 δολαρίων στους 50 επόμενους χρήστες.

Μόλις το Μάρτιο του 2012 ο μετρητής είχε γράψει 25 δισεκατομμύρια downloads από τη δημιουργία του καταστήματος και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε.

Οι χώρες που οι χρήστες κατεβάζουν περισσότερο εφαρμογές από το AppStore και μάλιστα κατέχουν το 50% σε κατέβασμα εφαρμογών παγκοσμίως είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Μ. Βρετανία, η Ιαπωνία και η Γαλλία.

Τέλος μπορεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple να έχει την πρώτη θέση στη διακίνηση εφαρμογών, φαίνεται πως και το Play Store τηςGoogle έχει δει μεγάλη αύξηση, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας τα downloads εφαρμογών έχουν ήδη ξεπεράσει τα 48 δισεκατομμύρια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X