Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες εργαζομένων της Απογευματινής
Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες εργαζομένων της Απογευματινής  thumbnail

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες εργαζομένων της Απογευματινής

Στον Εισαγγελέα, με ομόφωνη απόφαση και των μελών της, θα διαβιβάσει την επιστολή – καταγγελία των εργαζομένων της εφημερίδας Απογευματινή, ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη νομιμότητα των δανείων που έλαβαν κόμματα και ΜΜΕ από τις τράπεζες Σωκράτης Φάμελλος.


Όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος, η επιστολή των εργαζομένων της εφημερίδας είναι πολύ σημαντική σε σχέση με την λειτουργία και τον σκοπό της Εξεταστικής, καθώς αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την δανειοδότηση της εταιρείας.


Στην επιστολή καταγγέλλονται, τόσο τα δάνεια της εφημερίδας, τα οποία συνδέονται με προσωπικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εταιρείας, όσο και η διαδικασία πτώχευσης, η οποία απορρίφθηκε από την δικαιοσύνη ως δόλια.


Ταυτόχρονα ο κ. Φάμελλος έκανε γνωστό, ότι έχει αποστείλει ήδη την επιστολή και στην ΤτΕ προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών των εργαζομένων και να αποστείλει το πόρισμά της στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X