Η κιθάρα γοητεύει τις γυναίκες

Τώρα θα αναρωτιέστε τι σχέση έχει μια κιθάρα με τις ερωτικές επιδόσεις ενός άνδρα. Και όμως σας λέμε ότι έχει. Και όχι απλά έχει, αλλά σύμφωνα με επιστημονική μελέτη, πρόκειται για ένα ακαταμάχητο εργαλείο στο οποίο δύσκολα αντιστέκεται μια γυναίκα. Δεν σας έχει κάνει εντύπωση εξάλλου, πως πολλοί κιθαρίστες οι οποίοι εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου, κυκλοφορούν πάντα με πανέμορφες υπάρξεις; Διαβάστε το μυστικό.

Η ερευνητική ομάδα του Γαλλικού πανεπιστημίου University of South Brittany (Université de Bretagne-Sud), του τμήματος ψυχολογίας, προσπάθησε να εντοπίσει τι είναι ελκυστικό για τη μέση γυναίκα, σε έναν άνδρα. Πότε δηλαδή μια γυναίκα θα μαγνητιστεί από κάποιον άνδρα ακόμη και εάν εκείνος δεν είναι και … πρότυπο ομορφιάς. Η ομάδα λοιπόν ύστερα από μελέτη, διαπίστωσε ότι τουλάχιστον μια στις τρεις γυναίκες ελκύεται ερωτικά από τους άνδρες που κρατάνε και ακόμη καλύτερα παίζουν κιθάρα. Προσοχή, δεν χρειάζεται να είστε ο Paco de Lucia, απλά να μπορείτε να παίζετε κιθάρα.

Στη μελέτη συμμετείχαν 300 γυναίκες, από 18 μέχρι 25 ετών. Η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου προσέλαβε έναν άγνωστο 20χρονο ηθοποιό, ο οποίος θα ήταν η “βάση

Σχετικά άρθρα