Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πανελλήνιες ημέρα 2η
Με τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας -Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία- συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις. Η αυλαία άνοιξε κανονικά την περασμένη Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας.Οι εξετάσεις έγιναν χωρίς προβλήματα και μάλιστα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντνίνος Αρβανιτόπουλος, έσπευσε να ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς για την υποδειγματική -όπως είπε- άσκηση των καθηκόντων τους.

Πανελλήνιες ημέρα 2η

Με τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας -Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία- συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις. Η αυλαία άνοιξε κανονικά την περασμένη Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας.

Οι εξετάσεις έγιναν χωρίς προβλήματα και μάλιστα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντνίνος Αρβανιτόπουλος, έσπευσε να ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς για την υποδειγματική -όπως είπε- άσκηση των καθηκόντων τους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X