Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιράκ: Τουλάχιστον 30 νεκροί σε επιθέσεις αυτοκτονίας
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, σε επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν σήμερα στην πόλη του νότιου Ιράκ Βασόρα και στην πρωτεύουσα Βαγδάτη. Στην Βασόρα εξερράγησαν δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν 25, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και με αξιωματούχους ασφαλείας. Ένα από τα αυτοκίνητα εξερράγη σε πολυσύχναστο δρόμο στην κυρίως σιιτική πόλη και το άλλο εξερράγη σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Στην Βαγδάτη, τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σε οκτώ επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν σε σιιτικές συνοικίες της πρωτεύουσας. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιράκ: Τουλάχιστον 30 νεκροί σε επιθέσεις αυτοκτονίας

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, σε επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν σήμερα στην πόλη του νότιου Ιράκ Βασόρα και στην πρωτεύουσα Βαγδάτη.

Στην Βασόρα εξερράγησαν δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν 25, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και με αξιωματούχους ασφαλείας.

Ένα από τα αυτοκίνητα εξερράγη σε πολυσύχναστο δρόμο στην κυρίως σιιτική πόλη και το άλλο εξερράγη σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Στην Βαγδάτη, τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σε οκτώ επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν σε σιιτικές συνοικίες της πρωτεύουσας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X