Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνεχίζεται η δίκη Τσοχατζόπουλου
Με την εξέταση του μάρτυρα-στελέχους του ΣΔΟΕ, Νίκου Μαϊτού από συνηγόρους της υπεράσπισης συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορούμενών του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.Στο Τριμελές Εφετείο παρέστη την Παρασκευή, στην τελευταία συνεδρίαση, για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης, η προσωρινά κρατούμενη κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, αλλά και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που απουσίαζε στις προηγούμενες συνεδριάσεις, επικαλούμενη σοβαρούς λόγους υγείας.Οι δύο γυναίκες κρατήθηκαν σε διαφορετικούς χώρους αφού μετήχθησαν στο Εφετείο.Παράλληλα, ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε ένσταση ώστε να παρίσταται, αλλά να μην έχει το λόγο ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παν. Παναγιωτόπουλος, εφόσον παρίσταται η τακτική κ. Αδειλίνη. Νέα ένταση δημιουργήθηκε όταν η σχετική ένσταση απερρίφθη.

Συνεχίζεται η δίκη Τσοχατζόπουλου

Με την εξέταση του μάρτυρα-στελέχους του ΣΔΟΕ, Νίκου Μαϊτού από συνηγόρους της υπεράσπισης συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορούμενών του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Στο Τριμελές Εφετείο παρέστη την Παρασκευή, στην τελευταία συνεδρίαση, για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης, η προσωρινά κρατούμενη κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, αλλά και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που απουσίαζε στις προηγούμενες συνεδριάσεις, επικαλούμενη σοβαρούς λόγους υγείας.

Οι δύο γυναίκες κρατήθηκαν σε διαφορετικούς χώρους αφού μετήχθησαν στο Εφετείο.

Παράλληλα, ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε ένσταση ώστε να παρίσταται, αλλά να μην έχει το λόγο ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παν. Παναγιωτόπουλος, εφόσον παρίσταται η τακτική κ. Αδειλίνη. Νέα ένταση δημιουργήθηκε όταν η σχετική ένσταση απερρίφθη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X