Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Λευκωσία καταδικάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων
Στίγμα στην ιστορία της πολιτισμένης ανθρωπότητας, χαρακτηρίζει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης τη Γενοκτονία των Ποντίων, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Σε γραπτή του δήλωση, με αφορμή τη γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο, ο κ. Στυλιανίδης τονίζει πως "αυτή υπογραμμίζει σε όλους μας ότι ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και η ειρηνική συμβίωση επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη συνεργασία των λαών, που αποτελεί το υπόβαθρο για σταθερότητα και ευημερία".

Η Λευκωσία καταδικάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Στίγμα στην ιστορία της πολιτισμένης ανθρωπότητας, χαρακτηρίζει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης τη Γενοκτονία των Ποντίων, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σε γραπτή του δήλωση, με αφορμή τη γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο, ο κ. Στυλιανίδης τονίζει πως «αυτή υπογραμμίζει σε όλους μας ότι ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και η ειρηνική συμβίωση επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη συνεργασία των λαών, που αποτελεί το υπόβαθρο για σταθερότητα και ευημερία».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X