Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι νέοι οικονομικοί εισαγγελείς
Νέος οικονομικός εισαγγελέας ορίστηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Αθανασίου και αναπληρωτής ο Γαληνός Μπρης.Οι δύο νέοι οικονομικοί εισαγγελείς έρχονται να αντικαταστήσουν τους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι με επιστολές τους είχαν γνωστοποιήσει από τις 2 Μαΐου, ότι δεν επιθυμούν να ανανεωθεί η θητεία τους, η οποία λήγει στο τέλος του δικαστικού έτους (30 Ιουνίου 2013).Ο Π. Αθανασίου ως εισαγγελέας πρωτοδικών έχει χειριστεί στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας πολλές "καυτές

Οι νέοι οικονομικοί εισαγγελείς

Νέος οικονομικός εισαγγελέας ορίστηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Αθανασίου και αναπληρωτής ο Γαληνός Μπρης.

Οι δύο νέοι οικονομικοί εισαγγελείς έρχονται να αντικαταστήσουν τους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι με επιστολές τους είχαν γνωστοποιήσει από τις 2 Μαΐου, ότι δεν επιθυμούν να ανανεωθεί η θητεία τους, η οποία λήγει στο τέλος του δικαστικού έτους (30 Ιουνίου 2013).

Ο Π. Αθανασίου ως εισαγγελέας πρωτοδικών έχει χειριστεί στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας πολλές «καυτές

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X