Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Διαφημιστική καμπάνια ΕΟΤ σε συνεργασία με την Ryanair
Διαφημιστική καμπάνια ΕΟΤ σε συνεργασία με την Ryanair thumbnail

Διαφημιστική καμπάνια ΕΟΤ σε συνεργασία με την Ryanair

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαφημιστική ενέργεια του ΕΟΤ σε συνεργασία με την εταιρεία Ryanair, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.


Την δράση ενέκρινε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και αφορά CRM καμπάνια, που υλοποιείται μέσω αποστολής ενημερωτικών emails με προτάσεις για χαμηλούς ναύλους σε πτήσεις της εταιρείας από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Πολωνία προς Ελλάδα. Η απήχησή της υπολογίζεται να ανέλθει σε 21 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.


Όπως δήλωσε ο κ. Τρυφωνόπουλος: «Η επιλογή των αγορών έγινε στοχευμένα, δεδομένου ότι οι δύο πρώτες χώρες είναι παραδοσιακά οι μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας, ενώ η Πολωνία θεωρείται ανερχόμενη αγορά με ιδιαίτερη δυναμική ανάπτυξης».


Η προωθητική ενέργεια ξεκίνησε από τις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα μέχρι τέλος Μαρτίου 2017. Η καμπάνια περιλαμβάνει:


- Την αποστολή ενημερωτικών emails σε όλους τους πελάτες Ryanair που υπάρχουν στη βάση πελατών της εταιρείας στις τρεις παραπάνω χώρες. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων στον ταξιδιωτικό κλάδο με περισσότερες από 35 εκατ. ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε 31 χώρες.


- Την παράλληλη προώθηση του νέου e-magazine του EOT "Greece On Air", το οποίο προβάλλει σε 40 σελίδες τις ομορφιές της Ελλάδας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X