Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω άλλο τον Άδωνι»
Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί της Κυριακής, και μίλησε για την εποχή που παρουσίασε την πολυσυζητημένη "Στιγμή Της Αλήθειας" και για τον λόγο που δεν θα έλεγε "ναι" αν της πρότειναν να το παρουσιάσει ξανά σήμερα.Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός παραδέχτηκε: "Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έκανα στην τηλεόραση γιατί το ένα έφερε το άλλο. Ειδικά για τη "Στιγμή της Αλήθειας" δεν μετανιώνω γιατί ήταν το πρόγραμμα για να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, εκεί πήρα το βάπτισμα του πυρός. Βέβαια, κόντεψα να καώ γιατί ήταν ισχυρό το βάπτισμα του πυρός! Αν μου το πρότειναν ξανά σήμερα, δεν θα το έκανα".Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που θα έλεγε "όχι" στη συγκεκριμένη επαγγελματική πρόταση είναι και η πολιτική σταδιοδρομία πλέον του Άδωνι Γεωργιάδη: "Τώρα ο Άδωνις έχει προχωρήσει πολύ στην πολιτική, τότε ήταν στην αρχή του. Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω άλλο τον άντρα μου".ΠΗΓΗ: yupiii.gr

«Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω άλλο τον Άδωνι»

Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί της Κυριακής, και μίλησε για την εποχή που παρουσίασε την πολυσυζητημένη «Στιγμή Της Αλήθειας» και για τον λόγο που δεν θα έλεγε «ναι» αν της πρότειναν να το παρουσιάσει ξανά σήμερα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός παραδέχτηκε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έκανα στην τηλεόραση γιατί το ένα έφερε το άλλο. Ειδικά για τη «Στιγμή της Αλήθειας» δεν μετανιώνω γιατί ήταν το πρόγραμμα για να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, εκεί πήρα το βάπτισμα του πυρός. Βέβαια, κόντεψα να καώ γιατί ήταν ισχυρό το βάπτισμα του πυρός! Αν μου το πρότειναν ξανά σήμερα, δεν θα το έκανα».

Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που θα έλεγε «όχι» στη συγκεκριμένη επαγγελματική πρόταση είναι και η πολιτική σταδιοδρομία πλέον του Άδωνι Γεωργιάδη: «Τώρα ο Άδωνις έχει προχωρήσει πολύ στην πολιτική, τότε ήταν στην αρχή του. Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω άλλο τον άντρα μου».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X