Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στην Πάτρα
Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντόπισαν άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν σε φορτηγό, στο νότιο λιμάνι της πόλης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, το φορτηγό μετέφερε 17.742 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τριών διαφορετικών επωνυμιών, που ήσαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε ξύλινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν φύλλα αλουμινίου.Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό οδηγό του φορτηγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί από πουξεκίνησε το φορτίο με τα λαθραία τσιγάρα, καθώς και ποια άλλα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση.

Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στην Πάτρα

Φορτίο με λαθραία τσιγάρα εντόπισαν άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν σε φορτηγό, στο νότιο λιμάνι της πόλης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, το φορτηγό μετέφερε 17.742 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τριών διαφορετικών επωνυμιών, που ήσαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε ξύλινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν φύλλα αλουμινίου.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό οδηγό του φορτηγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί από πουξεκίνησε το φορτίο με τα λαθραία τσιγάρα, καθώς και ποια άλλα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X