Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο real.gr οι λύσεις στο θέμα της Ιστορίας
Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στο θέμα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας.ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σε γενικές γραμμές τα θέματα είναι σαφή και βατά. Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας

Στο real.gr οι λύσεις στο θέμα της Ιστορίας

Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στο θέμα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σε γενικές γραμμές τα θέματα είναι σαφή και βατά. Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X