Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδα
Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδα thumbnail

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδαΚριός 
 ΓενικάΜην αποφεύγεις την πραγματικότητα, ιδίως τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μην μετατοπίσεις το πρόβλημα, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις αργότερα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤο παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε έχουν απομακρύνει από το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα έχεις υπευθυνότητα και θα θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει για οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.


 

 

 
Ταύρος 
 ΓενικάΕίναι πολύ πιθανόν να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχες. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή παράμετρο. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να συζητήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.


 


 

 
Δίδυμος 
 ΓενικάΜην εγκαταλείψεις, αγαπητέ Δίδυμε, την προσπάθεια τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι για πάντα έτσι. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑισθηματικά, μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, ενώ χάρη στην καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, το ταίρι σου θα νιώσει πολύ όμορφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύσει. Θα μπορέσεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά.


 


 

 
Καρκίνος 
 ΓενικάΤον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις είναι μεγάλες για το ζώδιό σου. Ευτυχώς η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό δεν σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μην βρεθείς στο σημείο να πρέπει να επιλέξεις στρατόπεδο.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑισθηματικά, είσαι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.


 


 

 

 
Λέων 
 ΓενικάΝέες ιδέες θα παρουσιαστούν επί τάπητος τώρα, αγαπητέ Λέων, και θα χρειαστούν προσεκτική εξέταση, ούτως ώστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος – αντιθέτως, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να προοδεύσεις μελλοντικά.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές έχεις προβληματισμούς που δεν τους εκφράζεις στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στα επαγγελματικά σου, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.


 


 

 
Παρθένος 
 ΓενικάΟ περίγυρος και οι φίλοι σου δείχνουν αρνητική διάθεση απέναντί σου, αγαπητέ Παρθένε. Μην τους κατηγορείς και προσπάθησε να μπεις στη δική τους θέση, για να δεις τα λάθη που σου χρεώνουν. Αργότερα θα καταφέρεις πιο πολλά, με ηρεμία και καλή συζήτηση που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα πρόσωπα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Πάψε να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.


 


 

 
Ζυγός 
 ΓενικάΟ καλός σου χαρακτήρας, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνει αιτία να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ενός ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, το οποίο θα σε στηρίξει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, ώστε να μπορέσεις από εκεί και πέρα να κερδίσεις το παιχνίδι.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να συζητήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.


 


 

 
Σκορπιός 
 ΓενικάΜετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική εξουθένωση, είναι πλέον καιρός, αγαπητέ Σκορπιέ, να ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά και οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλεις και μην βιαστείς να κατακτήσεις τα πάντα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.


 


 

 
Τοξότης 
 ΓενικάΟι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και είναι πολύ πιθανόν να μπορέσεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου θα βελτιώνεται σταδιακά και αυτό θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου που θα εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στα αισθηματικά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία, ενώ θα δεχτείς και πολλές προτάσεις.


 


 

 
Αιγόκερως 
 ΓενικάΗ αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην τρομάξεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές καταστροφής που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑισθηματικά, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.


 


 

 
Υδροχόος 
 ΓενικάΤα νέα καταφτάνουν, αγαπητέ Υδροχόε, με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τη βολή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές θα ευνοήσουν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μην τα καταστρέψεις όλα με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΗ περίοδος είναι αρκετά θετική αισθηματικά, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε ό,τι πιθανόν να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα στα επαγγελματικά σου προβλέπονται αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.


 


 

 
Ιχθύς 
 ΓενικάΚάποιο άτομο από το παρελθόν έχει μετανιώσει για τον τρόπο που σου φέρθηκε, αγαπητέ Ιχθύ, και θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη φορά, ώστε να μην βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώνονται ίσως λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΦρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί στον αισθηματικό σου τομέα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, σήμερα τα πράγματα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X