Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αναχώρησε από τη Μόσχα ο ανεπιθύμητος Αμερικανός διπλωμάτης
Αναχώρησε χθες από τη Ρωσία, ο Αμερικανός διπλωμάτης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε persona non grata μετά τη σύλληψή του στη Μόσχα αφού κατηγορήθηκε ότι είναι πράκτορας της CIA που επεδίωκε τη στρατολόγηση μέλους της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB), όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV και η δημόσια τηλεόραση μετέδωσαν εικόνες που δείχνουν τον Ράιαν Φογκλ, τρίτο γραμματέα του τμήματος πολιτικών υποθέσεων της αμερικανικής πρεσβείας, να εισέρχεται στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, να περνάει από τον έλεγχο των διαβατηρίων στον ειδικό χώρο για τους διπλωμάτες και στη συνέχεια να υποβάλλεται σε σωματικό έλεγχο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κήρυξε τον αμερικανό διπλωμάτη persona non grata, απαιτώντας να εγκαταλείψει τη χώρα "το συντομότερο".

Αναχώρησε από τη Μόσχα ο ανεπιθύμητος Αμερικανός διπλωμάτης

Αναχώρησε χθες από τη Ρωσία, ο Αμερικανός διπλωμάτης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε persona non grata μετά τη σύλληψή του στη Μόσχα αφού κατηγορήθηκε ότι είναι πράκτορας της CIA που επεδίωκε τη στρατολόγηση μέλους της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB), όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV και η δημόσια τηλεόραση μετέδωσαν εικόνες που δείχνουν τον Ράιαν Φογκλ, τρίτο γραμματέα του τμήματος πολιτικών υποθέσεων της αμερικανικής πρεσβείας, να εισέρχεται στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, να περνάει από τον έλεγχο των διαβατηρίων στον ειδικό χώρο για τους διπλωμάτες και στη συνέχεια να υποβάλλεται σε σωματικό έλεγχο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κήρυξε τον αμερικανό διπλωμάτη persona non grata, απαιτώντας να εγκαταλείψει τη χώρα «το συντομότερο».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X