Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / BMW Ζ4 sDrive 18i: «Αγρια» ομορφιά
Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑΤώρα που φτιάχνει ο καιρός, έρχονται στο προσκήνιο τα ανοιχτά αυτοκίνητα. Με το χέρι στην καρδιά, αυτή την εποχή θα ήθελα να οδηγήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα την ανανεωμένη BMW Z4. Να απολαύσω την αλάνθαστη οδηγοκεντρική της συμπεριφορά και να θαυμάσω τη γερμανική τεχνολογία.Οσο για την εμφάνισή της, το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στον εντυπωσιακό συνδυασμό του μεγάλου καπό, με το μακρύ μεταξόνιο και τη χαμηλή μεσαία γραμμή.Μόλις ανοίξω την πόρτα, θα βρεθώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Τα χαμηλά τοποθετημένα καθίσματα μπροστά από τον πίσω άξονα χαρίζουν στον οδηγό και στον συνοδηγό μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση των διαμηκών και πλευρικών δυνάμεων που επενεργούν στους πίσω τροχούς. Ο οδηγός νιώθει "ένα

BMW Ζ4 sDrive 18i: «Αγρια» ομορφιά

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Τώρα που φτιάχνει ο καιρός, έρχονται στο προσκήνιο τα ανοιχτά αυτοκίνητα. Με το χέρι στην καρδιά, αυτή την εποχή θα ήθελα να οδηγήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα την ανανεωμένη BMW Z4. Να απολαύσω την αλάνθαστη οδηγοκεντρική της συμπεριφορά και να θαυμάσω τη γερμανική τεχνολογία.

Οσο για την εμφάνισή της, το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στον εντυπωσιακό συνδυασμό του μεγάλου καπό, με το μακρύ μεταξόνιο και τη χαμηλή μεσαία γραμμή.

Μόλις ανοίξω την πόρτα, θα βρεθώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Τα χαμηλά τοποθετημένα καθίσματα μπροστά από τον πίσω άξονα χαρίζουν στον οδηγό και στον συνοδηγό μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση των διαμηκών και πλευρικών δυνάμεων που επενεργούν στους πίσω τροχούς. Ο οδηγός νιώθει «ένα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X