Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξύπνησες με πρησμένα μάτια;
Όλες μας έχουμε δοκιμάσει να διώξουμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, βάζοντας λωρίδες από αγγούρι και παγωμένα κουταλάκια στα μάτια μας, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μάθε έξυπνες λύσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.Λύση Νο1: Η πατάτα: Το άμυλο που περιέχει η πατάτα είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά του πρηξίματος. -Βράσε μια πατάτα και άσε την στο ψυγείο όλο το βράδυ. -Κόψε δύο στρογγυλές φέτες και άφησε τες στα μάτια σου για περίπου 10 λεπτά. Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου δεν θα πιστεύεις στα άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη και όλας εφαρμογή!Λύση Νο2: Το χαμομήλι: Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις δύο σακουλάκια του τσαγιού με χαμομήλι! Το χαμομήλι βοηθάει να μειωθεί ο αποχρωματισμός του δέρματος στην περιοχή αυτή αλλά και το πρήξιμο πουδημιουργεί αντιαισθητικές "σακούλες

Ξύπνησες με πρησμένα μάτια;

Όλες μας έχουμε δοκιμάσει να διώξουμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, βάζοντας λωρίδες από αγγούρι και παγωμένα κουταλάκια στα μάτια μας, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μάθε έξυπνες λύσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

Λύση Νο1:

Η πατάτα:

Το άμυλο που περιέχει η πατάτα είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά του πρηξίματος.

-Βράσε μια πατάτα και άσε την στο ψυγείο όλο το βράδυ.

-Κόψε δύο στρογγυλές φέτες και άφησε τες στα μάτια σου για περίπου 10 λεπτά. Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου δεν θα πιστεύεις στα άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη και όλας εφαρμογή!

Λύση Νο2:

Το χαμομήλι:

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις δύο σακουλάκια του τσαγιού με χαμομήλι! Το χαμομήλι βοηθάει να μειωθεί ο αποχρωματισμός του δέρματος στην περιοχή αυτή αλλά και το πρήξιμο πουδημιουργεί αντιαισθητικές "σακούλες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X