Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές των δώρων από το showroom Neon Raum
Οι νικητές των δώρων από το showroom Neon Raum  thumbnail

Οι νικητές των δώρων από το showroom Neon Raum

Η Μαρία Τσουκάτου κέρδισε μια θήκη για το iphone της. Είναι 45 ετών και αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται, παλιότερα όμως εργαζόταν ως travel agent. 


Παρακολουθεί σταθερά το boro.gr εδώ και δύο χρόνια. Της αρέσουν πολύ οι συμβουλές υγείας και για τα νέα καλλυντικά. Θεωρεί ότι οι σνταγές είναι καταπληκτικές και της αρέσει που εστιάζουν τα άρθρα για καλλυντικά. H Aμαλία Καμβύση κέρδισε το βραχιόλι. Μένει στην Αθήνα, είναι 38 ετών και δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. 


Για το boro.gr έμαθε από τον άντρα της ο οποίος επίσης το επισκέπτεται συχνά. Διαβάζει κυρίως θέματα σχετικά με την υγεία και την επικαιρότητα αλλά και την ψυχολογία. Περισσότερο της αρέσει η άμεση ανταπόκριση των συνεργατών του site που δίνουν τις απαντήσεις σχετικά με την υγεία και την ψυχολογία. Η Μεταξία Ποδόλη είναι η τυχερή που κέρδισε το κολιέ. Είναι 37 ετών και δουλεύει σε τράπεζα. Έχει δύο παιδιά. 


Για το boro.gr έμαθε από το ίντερνετ ενώ και παλιότερα παρακολουθούσε τις εκπομπές της κυρίας Δρούζα. Την ενδιαφέρουν περισσότερο τα κοινωνικά θέματα, ψυχολογίας αλλά θα διαβάσει ό,τι πάρει το μάτι της. 


Της αρέσουν πολύ τα θέματα για τις σχέσεις παιδιών με τους γονείς αλλά και το ότι το boro.gr έχει πλούσια ύλη και καλύπτει όλα τα γούστα. 


Η Φαίδρα Τοπάλη κέρδισε τη θήκη για το iphone της. 


Είναι 28 ετών και πλέον σπουδάζει στην Ολλανδία. Το boro.gr το επισκέπτεται καθημερινά και διαβάζει τα πάντα. Της αρέσουν περισσότερο οι συνταγές, η επικαιρότητα και τα θέματα μόδας. 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X