To Travel Plan παρουσιάζει το νέο του πρόγραμμα

Το Travel Plan, ως γνώστης και καινοτόμος στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, σχεδίασε και προωθεί στην ελληνική αγορά το νέο του πρόγραμμα συνεργασίας “AFFILIATE PROGRAM”.

Πρόκειται για ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης που δίνει τη δυνατότητα σε μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν περαιτέρω μέσα από την εγγύηση της κορυφαίας επωνυμίας του Travel Plan.

Με την ένταξη στο πρόγραμμα το Travel Plan παρέχει τα δικαιώματα στον επιλεγμένο Affiliate Partner να χρησιμοποιεί το όνομα και την τεχνογνωσία του και να προσφέρει στην εκάστοτε επιλεγμένη τοπική κοινωνία που απευθύνεται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες του.

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία το “AFFILIATE PROGRAM” αποτελεί ένα εργαλείο υποστήριξης και ενδυνάμωσης, το οποίο θωρακίζει τους Affiliate Partners απέναντι στις αντιξοότητες της σύγχρονης αγοράς. Η προστασία που παρέχει πηγάζει από την ένταξη υπό την ομπρέλα του ονόματος του Travel Plan, της κορυφαίας ταξιδιωτικής επωνυμίας, αναγνωρισμένης μέσα από πλήθος διακρίσεων και με τη δεδομένη εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

Επισκεφθείτε το www.travelplan.gr/affiliate_program.html, ενημερωθείτε αναλυτικά για τo “AFFILIATE PROGRAM”, το πρόγραμμα που παρέχει τη μοναδική συνταγή της επιτυχίας του Travel Plan με την εγγύηση των 30 χρόνων εμπειρίας και γίνεται και εσείς μέλος της μεγάλης ταξιδιωτικής οικογένειας.

Σχετικά άρθρα