Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑΤο 2015 στις πίστες της Φόρμουλα 1 θα ακούσουμε τον ήχο των νέων κινητήρων της Honda. Η ιαπωνική εταιρεία, που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας των κινητήρων, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις πίστες ως προμηθεύτρια κινητήρων. Η συνεργασία της με την ομάδα της McLaren αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα στο παρελθόν είχαν γράψει μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (έχουν 4 συνεχόμενα νταμπλ, 44 νίκες, 53 pole positions και 91 παρουσίες στο βάθρο).

Η Honda στην F1

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Το 2015 στις πίστες της Φόρμουλα 1 θα ακούσουμε τον ήχο των νέων κινητήρων της Honda. Η ιαπωνική εταιρεία, που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας των κινητήρων, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις πίστες ως προμηθεύτρια κινητήρων. Η συνεργασία της με την ομάδα της McLaren αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα – στο παρελθόν είχαν γράψει μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (έχουν 4 συνεχόμενα νταμπλ, 44 νίκες, 53 pole positions και 91 παρουσίες στο βάθρο).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X