Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μοναστήρια με offshore
Μείζον θέμα, το οποίο πρέπει να ερευνήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας Ελλάδος, εγείρεται από την αποκάλυψη ότι Μονές της Ελλάδος διατηρούν θυγατρικές εταιρείες στην Λιβερία. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος είπε ότι αυτές οι Μονές, τις οποίες δεν κατονόμασε φέρονται ότι έλαβαν χαριστικά δάνεια από τη κυπριακή τράπεζα. Ο κ. Συλλούρης, ο οποίος κατέθετε στην τριμελή Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία, ανέφερε ότι τα στοιχεία για τις Μονές τα έδωσε σε κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Λαϊκής Τράπεζας, Μάριος Χατζηγιαννάκης. Πρόκειται, ανέφερε ο κ. Συλλούρης, για έξι με επτά μοναστήρια της Ελλάδας. Επίσης, ο κ. Συλλούρης εκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, που ήταν σε θέση να δώσουν στοιχεία για τη διαπλοκή στις τράπεζες. ΠΗΓΗ: www.amen.gr

Μοναστήρια με offshore

Μείζον θέμα, το οποίο πρέπει να ερευνήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας Ελλάδος, εγείρεται από την αποκάλυψη ότι Μονές της Ελλάδος διατηρούν θυγατρικές εταιρείες στην Λιβερία. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος είπε ότι αυτές οι Μονές, τις οποίες δεν κατονόμασε φέρονται ότι έλαβαν χαριστικά δάνεια από τη κυπριακή τράπεζα.

Ο κ. Συλλούρης, ο οποίος κατέθετε στην τριμελή Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία, ανέφερε ότι τα στοιχεία για τις Μονές τα έδωσε σε κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Λαϊκής Τράπεζας, Μάριος Χατζηγιαννάκης. Πρόκειται, ανέφερε ο κ. Συλλούρης, για έξι με επτά μοναστήρια της Ελλάδας. Επίσης, ο κ. Συλλούρης εκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, που ήταν σε θέση να δώσουν στοιχεία για τη διαπλοκή στις τράπεζες.

ΠΗΓΗ: www.amen.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X