Αρχική / Η L’Oréal Paris κατά της βίας στηρίζοντας έμπρακτα το «Καταφύγιο Γυναίκας»
Η L’Oréal Paris κατά της βίας στηρίζοντας έμπρακτα το «Καταφύγιο Γυναίκας»   thumbnail

Η L’Oréal Paris κατά της βίας στηρίζοντας έμπρακτα το "Καταφύγιο Γυναίκας"

Η LOréal Paris στηρίζει τις γυναίκες, προάγει την ομορφιά τους και τάσσεται έμπρακτα κατά της βίας εναντίον τους.Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, 1 στις 4 γυναίκες έχουν υποστεί ή υφίστανται ενδοοικογενειακή βία. Η LOréal Paris σε συνεργασία με τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center ξεκινάει καμπάνια υποστήριξης του Οργανισμού «Καταφύγιο Γυναίκας» και γίνεται αρωγός του πολύ σημαντικού του έργου.


Το «Καταφύγιο Γυναίκας» αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών  με όραμα και ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για την καταπολέμηση κάθε μορφής έμφυλης βίας. Ο Οργανισμός έχει βοηθήσει και βοηθάει γυναίκες που υφίστανται ή έχουν υποστεί στο παρελθόν κακοποίηση, στηριζόμενος στις αρχές του ανθρωπισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.


Η LOréal Paris, στέκεται δίπλα στις γυναίκες που έχουν υποστεί βία ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν  τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


Στηρίζουμε το καταφύγιο Γυναίκας με στόχο την εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας.


Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε τη βία προς τις γυναίκες!


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X