Αρχική / More / Ιδέες DECO / Η νέα ηλεκτρική σκούπα της Siemens που είναι μοναδική και πανίσχυρη όπως εσείς
Η νέα ηλεκτρική σκούπα της Siemens που είναι μοναδική και πανίσχυρη όπως εσείς thumbnail

Η νέα ηλεκτρική σκούπα της Siemens που είναι μοναδική και πανίσχυρη όπως εσείς

Όλες θέλουμε να είμαστε μοναδικές και να κλέβουμε όλα τα βλέμματα. Το ίδιο μάλιστα μοναδικές θέλουμε να είναι και οι στιγμές που ζούμε καθημερινά αλλά και τα καλλυντικά και τα ρούχα που φοράμε. Αφού λοιπόν ζητάμε από τα προϊόντα ομορφιάς ή τα fashion brands που εμπιστευόμαστε να είναι το ίδιο μοναδικά όσο εμείς, γιατί να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο και από μια μάρκα οικιακών συσκευών; H Siemens σκέφτεται για εσάς κι έχει μια πολύ πειστική και… μοναδική απάντηση, με όνομα και υπογραφή: την ηλεκτρική σκούπα Q8.0 powerSensor.


Όλη η ανωτερότητα της εταιρείας Siemens είναι συγκεντρωμένη σε μια ηλεκτρική σκούπα που θα κάνει το σκούπισμα παιχνιδάκι. Η Q8.0 powerSensor, είναι μια πραγματικά ξεχωριστή σκούπα, για ξεχωριστές απαιτήσεις από εσάς τις ξεχωριστές καταναλώτριες. Με τη δύναμη της πρωτοποριακής τεχνολογίας powerSensor, μπορείτε να σκουπίζετε χωρίς καμία απώλεια στην απόδοση της σκούπας σας, καθώς η σακούλα της γεμίζει.Επιπλέον επειδή δεν είναι καιρός για έξοδα, η τεχνολογία quattroPower, με μια σειρά από καινοτομίες, εξασφαλίζει μια αξιοζήλευτα υψηλή απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Κι όλα αυτά, ενώ κανείς δεν θα καταλαβαίνει ότι σκουπίζετε, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.Καιρός για οικονομία και η XXL σακούλα της σας εξοικονομεί χρήματα αφού δε θα χρειαστεί να την αλλάζετε κάθε τόσο. Ποιες άλλες ευκολίες προσφέρει; Το μακρύ της καλώδιο με ακτίνα δράσης 12 μέτρων για να μην ψάχνετε συνέχεια πρίζα και το πλενόμενο φίλτρο υψηλής υγιεινής που δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή.


Αν λοιπόν θέλετε μια σκούπα δυναμική όπως εσείς, που δεν σταματάει ποτέ και πουθενά, παρά μόνον όταν εσείς το επιλέξετε, η Q8.0 powerSensor είναι ο ιδανικός σύμμαχος στο καθάρισμα. Κι όλα αυτά, με την απόλυτη οικονομία που μόνο οι έξυπνες τεχνολογίες της Siemens, μπορούν να σας εγγυηθούν.


 
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X