Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πωλητήριο στην τσίχλα του σερ Άλεξ
Μετά την απόφαση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί από την προπονητική, κάθε τι που σχετίζεται με τον Σκωτσέζο τεχνικό απέκτησε συλλεκτική αξία. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα όπως μία... τσίχλα. Συγκεκριμένα στο e-bay τέθηκε προς δημοπράτηση η τελευταία τσίχλα που μάσησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σαν προπονητής. Τα έσοδα από την πώληση της τσίχλας αναμένεται να πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Γιουνάιτεντ. Μέχρι στιγμής η τιμή της τσίχλας βρίσκεται στις 28 λίρες. Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Πωλητήριο στην τσίχλα του σερ Άλεξ

Μετά την απόφαση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί από την προπονητική, κάθε τι που σχετίζεται με τον Σκωτσέζο τεχνικό απέκτησε συλλεκτική αξία. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα όπως μία… τσίχλα.

Συγκεκριμένα στο e-bay τέθηκε προς δημοπράτηση η τελευταία τσίχλα που μάσησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σαν προπονητής. Τα έσοδα από την πώληση της τσίχλας αναμένεται να πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Γιουνάιτεντ. Μέχρι στιγμής η τιμή της τσίχλας βρίσκεται στις 28 λίρες.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X