Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα!»
Με σκληρές εκφράσεις καταφέρεται κατά του νομοσχεδίου για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο δυναμικός ιεράρχης στρέφει τα βέλη του κατά της Πολιτείας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που έχει προκαλέσει και πολιτικές προστριβές, ενώ δεν παραλείπει να καταφερθεί και κατά της διοίκησης της Εκκλησίας για αποσιώπηση. "Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουμε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται!

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα!»

Με σκληρές εκφράσεις καταφέρεται κατά του νομοσχεδίου για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο δυναμικός ιεράρχης στρέφει τα βέλη του κατά της Πολιτείας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που έχει προκαλέσει και πολιτικές προστριβές, ενώ δεν παραλείπει να καταφερθεί και κατά της διοίκησης της Εκκλησίας για αποσιώπηση.

«Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουμε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X