Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γρήγορο καλοκαιρινό beauty look
Έχετε στα υπόψη σας ένα γρήγορο look για διάφορες περιστάσεις απλή έξοδο το πρωί, βραδινή έξοδο ακόμα και επίσημο κάλεσμα σε φίλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που προκύπτει μια έξοδος και ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος. Σας έχουμε μια λύση έτοιμη για μακιγιάζ και μαλλιά, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με την επιλογή των ρούχων.Δείτε παρακάτω τα βήματα:1. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια ενυδατική με χρώμα ή μια κρέμα BB. Οι κρέμες αυτές απλώνονται πολύ πιο εύκολα και ομοιόμορφα από τα make up.2. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια απαλή σκιά ματιών σε οποιαδήποτε υφή σας αρέσει σε απόχρωση του ροζ, λιλά, μπεζ ή bronze. Περάστε την ίδια σκιά ματιών και στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου.3. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα.4. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη επιλέξτε απαλές nude αποχρώσεις του ροζ, μπεζ ή ροδακινί.5. Για να χτενίσετε τα μαλλιά σας τα βήματα είναι εξίσου εύκολα. Στεγνώστε απλά τα μαλλιά σας, πλέξτε τα σε κοτσίδα στο πλάι και αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο.Πηγή:jenny.gr

Γρήγορο καλοκαιρινό beauty look

Έχετε στα υπόψη σας ένα γρήγορο look για διάφορες περιστάσεις απλή έξοδο το πρωί, βραδινή έξοδο ακόμα και επίσημο κάλεσμα σε φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που προκύπτει μια έξοδος και ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος. Σας έχουμε μια λύση έτοιμη για μακιγιάζ και μαλλιά, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με την επιλογή των ρούχων.

Δείτε παρακάτω τα βήματα:

1. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια ενυδατική με χρώμα ή μια κρέμα BB. Οι κρέμες αυτές απλώνονται πολύ πιο εύκολα και ομοιόμορφα από τα make up.

2. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια απαλή σκιά ματιών σε οποιαδήποτε υφή σας αρέσει σε απόχρωση του ροζ, λιλά, μπεζ ή bronze. Περάστε την ίδια σκιά ματιών και στο περίγραμμα του κάτω βλεφάρου.

3. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα.

4. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη επιλέξτε απαλές – nude αποχρώσεις του ροζ, μπεζ ή ροδακινί.

5. Για να χτενίσετε τα μαλλιά σας τα βήματα είναι εξίσου εύκολα. Στεγνώστε απλά τα μαλλιά σας, πλέξτε τα σε κοτσίδα στο πλάι και αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X