Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ανασκεύασε ο ΣΚΑΙ ρεπορτάζ για τον Ιβάν Σαββίδη (βίντεο)
Ανασκεύασε ο ΣΚΑΙ ρεπορτάζ για τον Ιβάν Σαββίδη (βίντεο) thumbnail

Ανασκεύασε ο ΣΚΑΙ ρεπορτάζ για τον Ιβάν Σαββίδη (βίντεο)

Υπονοούμενα για τις δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη είχε αφήσει ο ΣΚΑΙ στο τέλος του καλοκαιριού. Χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου ανασκεύασε.


Στις 25 Αυγούστου ο σταθμός είχε μεταδώσει:


«Για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ ποικίλα ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές άδειες. Η εφάπαξ ρύθμιση των χρεών της ομάδας του, με τη διαγραφή 20 εκατομμυρίων ευρώ σε πρόστιμα και προσαυξήσεις καταδεικνύουν τις καλές του σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου» ενώ σημειωνόταν πως ο Ι. Σαββίδης πρέπει να δώσει απαντήσεις αναφορικά με τη δραστηριότητα του, σε σχέση με την εταιρεία καπνικών προϊόντων που διαθέτει και τις εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε μη αναγνωρισμένη περιοχή της Λευκορωσίας, η όποια αποτελεί τελωνειακό "Φαρ Ουέστ" όπου o έλεγχος είναι πολύ δύσκολος.


Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα ο σταθμός να ανακαλέσει.


Αναλυτικά ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του ΣΚΑΙ είπε χθες:


«Κατόπιν σχετικού αιτήματος του κύριου Ιβάν Σαββίδη και της εταιρείας καπνικών προϊόντων Donskoy Tabak, δηλώνουμε πως τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 25 Αυγούστου αποτελούσαν γενικής φύσεως δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διαπλεκόμενες σχέσεις Ρώσων καπνοβιομηχάνων και πολιτικών, οι οποίες αντλήθηκαν από παλαιότερη διαδικτυακή δημοσιογραφική έρευνα και σε καμμία περίπτωση δεν αφορούσαν ατομικά τον κ. Σαββίδη του οποίου σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και την επιχειρηματική πορεία. 


Στον βαθμό δε που αναφέρθηκε συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαββίδη και της Donskoy Tabak ως εμπλεκόμενων δήθεν σε αμφιλεγόμενες συναλλαγές με το ρωσικό κράτος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της παραπάνω διαδικτυακής έρευνας και απολογούμαστε εάν με τη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών υπέστησαν προσβολή στο κύρος και τη φήμη τους.


Τέλος, μετά και τις σαφείς εξηγήσεις που μας δόθηκαν από τον κύριο Σαββίδη, επιθυμούμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ότι η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε, όπως όλα δείχνουν, με την εφαρμογή της κοινής για όλους σχετικής φορολογικής νομοθεσίας, χωρίς να τίθεται ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις ελληνικές αρχές».
Πηγή: koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X