Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Έχει πλάκα ο ρόλος της γιαγιάς!»
Στο περιοδικό "GLAM" μίλησε η Άννα Βίσση για τα συναισθήματα της από την εγκυμοσύνη της κόρης της, Σοφίας, τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, τους "Δαίμονες" και τον γυναικείο ανταγωνισμό.Όσον αφορά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει...γιαγιά λέει: "Η κόρη μου και ο γιος της που έρχεται, με αναγεννούν! Θα έχει πλάκα!" ενώ για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα τόνισε πως θα ήθελε να την κάνει βιβλίο: "Η σχέση μου με το Νίκο Καρβέλα είναι ένα ολόκληρο βιβλίο που πολύ θα ήθελα να γράψω μια μέρα ".Η "απόλυτη" ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πως νιώθει όταν συναντά γυναικείο ανταγωνισμό: "Όλες οι γυναίκες νιώθουμε ανταγωνισμό. Είναι στη φύση μας. Πως αντιδρώ τώρα; Ανάλογα. Αν εκτιμώ την αντίπαλο, με μεγαλοπρέπεια. Αν δεν την εκτιμώ, αποφεύγω κάθε επαφή".Πηγή:faysbook.gr

«Έχει πλάκα ο ρόλος της γιαγιάς!»

Στο περιοδικό "GLAM" μίλησε η Άννα Βίσση για τα συναισθήματα της από την εγκυμοσύνη της κόρης της, Σοφίας, τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, τους "Δαίμονες" και τον γυναικείο ανταγωνισμό.

Όσον αφορά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει…γιαγιά λέει: "Η κόρη μου και ο γιος της που έρχεται, με αναγεννούν! Θα έχει πλάκα!" ενώ για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα τόνισε πως θα ήθελε να την κάνει βιβλίο: "Η σχέση μου με το Νίκο Καρβέλα είναι ένα ολόκληρο βιβλίο που πολύ θα ήθελα να γράψω μια μέρα… ".

Η "απόλυτη" ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πως νιώθει όταν συναντά γυναικείο ανταγωνισμό: "Όλες οι γυναίκες νιώθουμε ανταγωνισμό. Είναι στη φύση μας. Πως αντιδρώ τώρα; Ανάλογα. Αν εκτιμώ την αντίπαλο, με μεγαλοπρέπεια. Αν δεν την εκτιμώ, αποφεύγω κάθε επαφή".

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X