Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / To Facebook ξεπερνά τους 751 εκατ. ενεργούς mobile χρήστες!
Τα 751 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι ενεργοί χρήστες του Facebook από mobile συσκευές σημειώνοντας αύξηση 54% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Οι ημερήσιοι χρήστες του Facebook έφτασαν τα 665 εκατομμύρια (αύξηση 26% συγκριτικά με πέρυσι) ενώ οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες άγγιξαν για πρώτη φορά το 1.1 δισεκατομμύριο (23% άνοδος).To έσοδα της εταιρείας από mobile διαφημίσεις αναλογούν στο 30% (περίπου $375 εκατ.) των συνολικών της εσόδων από διαφημίσεις ($1.25 δισ.) με το ποσοστό αυτό πέρυσι να βρίσκεται στο 23%.Οι αριθμοί φαίνεται να επιβεβαιώνουν και τα λεγόμενα του Mark Zuckerberg με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας τον Ιανούαριο ότι το Facebook έχει γίνει mobile εταιρεία. Πράγματι αυτή τη στιγμή περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται το κοινωνικό δίκτυο από smartphones και tablets παρά από desktops ή laptops.

To Facebook ξεπερνά τους 751 εκατ. ενεργούς mobile χρήστες!

Τα 751 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι ενεργοί χρήστες του Facebook από mobile συσκευές σημειώνοντας αύξηση 54% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Οι ημερήσιοι χρήστες του Facebook έφτασαν τα 665 εκατομμύρια (αύξηση 26% συγκριτικά με πέρυσι) ενώ οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες άγγιξαν για πρώτη φορά το 1.1 δισεκατομμύριο (23% άνοδος).

To έσοδα της εταιρείας από mobile διαφημίσεις αναλογούν στο 30% (περίπου $375 εκατ.) των συνολικών της εσόδων από διαφημίσεις ($1.25 δισ.) με το ποσοστό αυτό πέρυσι να βρίσκεται στο 23%.

Οι αριθμοί φαίνεται να επιβεβαιώνουν και τα λεγόμενα του Mark Zuckerberg με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας τον Ιανούαριο ότι το Facebook έχει γίνει “mobile” εταιρεία. Πράγματι αυτή τη στιγμή περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται το κοινωνικό δίκτυο από smartphones και tablets παρά από desktops ή laptops.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X