Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σαουδική Αραβία: Εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού
Ένας Σύρος, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε θάνατο για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, αποκεφαλίστηκε δια ξίφους χθες στα βόρεια της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών από το Ριάντ.Ο Μοχάμεντ Γιούσεφ Εζεντίν εκτελέσθηκε στην πόλη Κουραγιάτ, κοντά στην μεθόριο με την Ιορδανία, ανακοίνωσε το υπουργείο.Ο Σύρος που εκτελέσθηκε είχε μεταφέρει εντός του εδάφους της Σαουδικής Αραβίας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με στόχο την εμπορία τους.Η εκτέλεσή του ανεβάζει στους 41 τον αριθμό των καταδικασθέντων που έχουν εκτελεστεί από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου ο οποίος βασίζεται στα επίσημα στοιχεία.Το περασμένο έτος, ο αντίστοιχος αριθμός έφθασε τους 79 στη Σαουδική Αραβία, την τέταρτη χώρα στον κόσμο σε καταδίκες σε θάνατο.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σαουδική Αραβία: Εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού

Ένας Σύρος, ο οποίος είχε καταδικασθεί σε θάνατο για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, αποκεφαλίστηκε δια ξίφους χθες στα βόρεια της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών από το Ριάντ.

Ο Μοχάμεντ Γιούσεφ Εζεντίν εκτελέσθηκε στην πόλη Κουραγιάτ, κοντά στην μεθόριο με την Ιορδανία, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Ο Σύρος που εκτελέσθηκε είχε μεταφέρει εντός του εδάφους της Σαουδικής Αραβίας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με στόχο την εμπορία τους.

Η εκτέλεσή του ανεβάζει στους 41 τον αριθμό των καταδικασθέντων που έχουν εκτελεστεί από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου ο οποίος βασίζεται στα επίσημα στοιχεία.

Το περασμένο έτος, ο αντίστοιχος αριθμός έφθασε τους 79 στη Σαουδική Αραβία, την τέταρτη χώρα στον κόσμο σε καταδίκες σε θάνατο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X