Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ρουμανία: Καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας
Ο Βίκτορ Μπαμπιούς, πρώην υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας, και ο Τζίτζι Μπέκαλι, βουλευτής της συμπολίτευσης κι ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Στεάουα Βουκουρεστίου, καταδικάστηκαν χθες σε μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης δύο ετών, αφού κρίθηκαν ένοχοι για κατάχρηση εξουσίας και απιστία σε μια υπόθεση που αφορά δύο παράνομες ανταλλαγές εκτάσεων γης, που προκάλεσε μεγάλη ζημία στο ρουμανικό δημόσιο.Ο 54χρονος Μπέκαλι θα πρέπει να εκτίσει επίσης ποινή τριετούς φυλάκισης για άλλο οικονομικό έγκλημα για το οποίο επίσης καταδικάστηκε. Ο βουλευτής, ο οποίος είχε προβεί επανειλημμένα σε ομοφοβικές δηλώσεις και τοποθετήσεις εναντίον των μειονοτήτων στη Ρουμανία, αποπειράθηκε να εγκαταλείψει τη Ρουμανία και να καταφύγει στο Ισραήλ την Κυριακή, αλλά εμποδίστηκε να το πράξει από την αστυνομία στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.Ο θρήσκος Μπέκαλι υποστήριξε ότι ήθελε να πάει στο Ισραήλ για να προσευχηθεί ώστε να έχει ευνοϊκή κατάληξη η δίκη. Οι δικαστές του ανώτατου δικαστηρίου καταδίκασαν τον Μπέκαλι για "συνέργεια σε απιστία

Ρουμανία: Καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας

Ο Βίκτορ Μπαμπιούς, πρώην υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας, και ο Τζίτζι Μπέκαλι, βουλευτής της συμπολίτευσης κι ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Στεάουα Βουκουρεστίου, καταδικάστηκαν χθες σε μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης δύο ετών, αφού κρίθηκαν ένοχοι για κατάχρηση εξουσίας και απιστία σε μια υπόθεση που αφορά δύο παράνομες ανταλλαγές εκτάσεων γης, που προκάλεσε μεγάλη ζημία στο ρουμανικό δημόσιο.

Ο 54χρονος Μπέκαλι θα πρέπει να εκτίσει επίσης ποινή τριετούς φυλάκισης για άλλο οικονομικό έγκλημα για το οποίο επίσης καταδικάστηκε. Ο βουλευτής, ο οποίος είχε προβεί επανειλημμένα σε ομοφοβικές δηλώσεις και τοποθετήσεις εναντίον των μειονοτήτων στη Ρουμανία, αποπειράθηκε να εγκαταλείψει τη Ρουμανία και να καταφύγει στο Ισραήλ την Κυριακή, αλλά εμποδίστηκε να το πράξει από την αστυνομία στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

Ο θρήσκος Μπέκαλι υποστήριξε ότι ήθελε να πάει στο Ισραήλ για να προσευχηθεί ώστε να έχει ευνοϊκή κατάληξη η δίκη. Οι δικαστές του ανώτατου δικαστηρίου καταδίκασαν τον Μπέκαλι για "συνέργεια σε απιστία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X