Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το "καυτό" ραντεβού με 87χρονη!
Πριν από είκοσι χρόνια περίπου ο Ελληνοαμερικανός σταρ Zach Galifianakis συνάντησε την καθαρίστρια, Elizabeth 'Mimi' Haist. Επί χρόνια ανέπτυξαν μία βαθιά φιλία. Πριν από δύο χρόνια, ο σταρ ενημερώθηκε ότι η γυναίκα έμεινε άστεγη. Σε μία απίστευτη κίνηση γενναιοδωρίας της βρήκε μία γκαρσονιέρα και της πληρώνει το ενοίκιο και τις ζωτικές της ανάγκες. Τώρα, καθώς μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του Hangover III, αποκαλύφθηκε ότι η 87χρονη γυναίκα θα είναι η συνοδός του Galifianakis, ενώ τον είχε συνοδεύσει και στις πρεμιέρες για το Hangover II και το The Campaign, αν και κανείς δεν γνώριζε ποια ήταν η γυναίκα. "Πάντα με παίρνει στις πρεμιέρες. Αν δεν είναι στην πόλη έρχεται μία φίλη με βάφει και με φτιάχνει και πάμε μαζί στην προβολή. Περπατάω στο κόκκινο χαλί και ο κόσμος με κοιτάζει. Χαιρετάω και κανείς δεν ξέρει ποια είμαι!" λέει γελώντας. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν αν την μπερδεύουν με τη γιαγιά του κωμικού εκείνη λέει χαριτολογώντας "με μπερδεύουν με την κοπέλα του!". ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Το "καυτό" ραντεβού με 87χρονη!

Πριν από είκοσι χρόνια περίπου ο Ελληνοαμερικανός σταρ Zach Galifianakis συνάντησε την καθαρίστρια, Elizabeth ‘Mimi’ Haist. Επί χρόνια ανέπτυξαν μία βαθιά φιλία. Πριν από δύο χρόνια, ο σταρ ενημερώθηκε ότι η γυναίκα έμεινε άστεγη. Σε μία απίστευτη κίνηση γενναιοδωρίας της βρήκε μία γκαρσονιέρα και της πληρώνει το ενοίκιο και τις ζωτικές της ανάγκες.

Τώρα, καθώς μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του Hangover III, αποκαλύφθηκε ότι η 87χρονη γυναίκα θα είναι η συνοδός του Galifianakis, ενώ τον είχε συνοδεύσει και στις πρεμιέρες για το Hangover II και το The Campaign, αν και κανείς δεν γνώριζε ποια ήταν η γυναίκα. «Πάντα με παίρνει στις πρεμιέρες. Αν δεν είναι στην πόλη έρχεται μία φίλη με βάφει και με φτιάχνει και πάμε μαζί στην προβολή. Περπατάω στο κόκκινο χαλί και ο κόσμος με κοιτάζει. Χαιρετάω και κανείς δεν ξέρει ποια είμαι!» λέει γελώντας.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν αν την μπερδεύουν με τη γιαγιά του κωμικού εκείνη λέει χαριτολογώντας «με μπερδεύουν με την κοπέλα του!».

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X