Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Σαλί Μπερίσα καλεί για επενδύσεις στην Αλβανία
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κάλεσε τους Έλληνες της χώρας και όλους τους μετανάστες να επιστρέψουν "και να επενδύσουν τις οικονομίες τους" και θα έχουν, όπως είπε, απαλλαγή από τους φόρους για μια περίοδο 3 - 5 ετών.Ο κ. Μπερίσα προέβη στη δήλωση αυτή στη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή του Αργυροκάστρου, όπου εγκαινίασε ένα νέο οδικό άξονα που συνδέει ελληνικά χωριά με την πόλη του Αργυροκάστρου.Χαιρετώντας στα ελληνικά τους κατοίκους χωριού, όπου διαβιούν μέλη της ελληνικής μειονότητας, ο κ. Μπερίσα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τη στρατηγική του κόμματός του (Δημοκρατικό Κόμμα) ενόψει των εκλογών της 23ης Ιουνίου, τόνισε: "το πρόγραμμά μας παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους, είναι εμπνευσμένο από εσάς, τις φιλοδοξίες σας για το κοινό ευρωπαϊκό όνειρο, ανεξάρτητα από την καταγωγή σας".

Ο Σαλί Μπερίσα καλεί για επενδύσεις στην Αλβανία

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κάλεσε τους Έλληνες της χώρας και όλους τους μετανάστες να επιστρέψουν "και να επενδύσουν τις οικονομίες τους" και θα έχουν, όπως είπε, απαλλαγή από τους φόρους για μια περίοδο 3 – 5 ετών.

Ο κ. Μπερίσα προέβη στη δήλωση αυτή στη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή του Αργυροκάστρου, όπου εγκαινίασε ένα νέο οδικό άξονα που συνδέει ελληνικά χωριά με την πόλη του Αργυροκάστρου.

Χαιρετώντας στα ελληνικά τους κατοίκους χωριού, όπου διαβιούν μέλη της ελληνικής μειονότητας, ο κ. Μπερίσα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τη στρατηγική του κόμματός του (Δημοκρατικό Κόμμα) ενόψει των εκλογών της 23ης Ιουνίου, τόνισε: "το πρόγραμμά μας παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους, είναι εμπνευσμένο από εσάς, τις φιλοδοξίες σας για το κοινό ευρωπαϊκό όνειρο, ανεξάρτητα από την καταγωγή σας".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X