Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οκτώ μύθοι για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
Το αποτέλεσμα πολλών μύθων και παρανοήσεων γύρω από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και πιο συγκεκριμένα για το το θέμα του HPV, δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ζημιογόνο. Λανθασμένες πληροφορίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια φορτισμένη και στρεσογόννα κατάσταση , αμφιβολίες για το πόσο πιστός είναι ο σύντροφος, ακόμη και ανούσιες ιατρικές πράξεις και οικονιμικό στράγγισμα. Πιο σημαντικό είναι όταν η παραπληροφόρηση ή και η απουσία της πληροφορίας μπορεί να κοστίσει μια ανθρώπινη ζωή, ενώ θα μπορούσε να είχε άλλη έκβαση μόνο με τη συναίνεση σε ένα απλό ιατρικό τεστ. Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Οκτώ μύθοι για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Το αποτέλεσμα πολλών μύθων και παρανοήσεων γύρω από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και πιο συγκεκριμένα για το το θέμα του HPV, δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ζημιογόνο. Λανθασμένες πληροφορίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια φορτισμένη και στρεσογόννα κατάσταση , αμφιβολίες για το πόσο πιστός είναι ο σύντροφος, ακόμη και ανούσιες ιατρικές πράξεις και οικονιμικό στράγγισμα.

Πιο σημαντικό είναι όταν η παραπληροφόρηση ή και η απουσία της πληροφορίας μπορεί να κοστίσει μια ανθρώπινη ζωή, ενώ θα μπορούσε να είχε άλλη έκβαση μόνο με τη συναίνεση σε ένα απλό ιατρικό τεστ.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X