Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δυόμισι τόνοι κοκαΐνης σε ταχύπλοο στον Παναμά
Οι αρχές του Παναμά κατέσχεσαν περίπου 2,5 τόνους κοκαΐνης σε παράκτια περιοχή της Καραϊβικής, κοντά στην πόλη Κόλον, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Λιμενικό Σώμα. Η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε την Παρασκευή από ένα ταχύπλοο και ένας ένοπλος άνδρας συνελήφθη. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Παναμά έχουν κατασχέσει, από την αρχή του έτους, τουλάχιστον 8 τόνους ναρκωτικών. Οι συμμορίες διακίνησης συχνά εισάγουν ναρκωτικά λαθραία από τη γειτονική Κολομβία και από εκεί προορίζονται προς τη μεγαλύτερη αγορά, αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δυόμισι τόνοι κοκαΐνης σε ταχύπλοο στον Παναμά

Οι αρχές του Παναμά κατέσχεσαν περίπου 2,5 τόνους κοκαΐνης σε παράκτια περιοχή της Καραϊβικής, κοντά στην πόλη Κόλον, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Λιμενικό Σώμα. Η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε την Παρασκευή από ένα ταχύπλοο και ένας ένοπλος άνδρας συνελήφθη.

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Παναμά έχουν κατασχέσει, από την αρχή του έτους, τουλάχιστον 8 τόνους ναρκωτικών. Οι συμμορίες διακίνησης συχνά εισάγουν ναρκωτικά λαθραία από τη γειτονική Κολομβία και από εκεί προορίζονται προς τη μεγαλύτερη αγορά, αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X