Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Όχι» στην άρση ασυλίας Δούρου-Κανέλλη
Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ). Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης. Παρά το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου ζήτησε την άρση της ασυλίας της, η Επιτροπή αποφάνθηκε ομοφώνως αρνητικά, όπως και για την Λιάνα Κανέλλη. Ομοφώνως, ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Α. Μανδρέκα (για καταγγελία εναντίον της από την ΑΕΠΙ όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιτέας) του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Διακάκη (για ακάλυπτη επιταγή όταν ασκούσε το επάγγελμά της ως φαρμακοποιού) και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσή (για δύο υποθέσεις καταγγελιών εναντίον του όταν ήταν δήμαρχος Κρανούλας Ιωαννίνων και όταν ήταν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πίνδος). Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Όχι» στην άρση ασυλίας Δούρου-Κανέλλη

Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ).

Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

Παρά το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου ζήτησε την άρση της ασυλίας της, η Επιτροπή αποφάνθηκε ομοφώνως αρνητικά, όπως και για την Λιάνα Κανέλλη.

Ομοφώνως, ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Α. Μανδρέκα (για καταγγελία εναντίον της από την ΑΕΠΙ όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιτέας) του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Διακάκη (για ακάλυπτη επιταγή όταν ασκούσε το επάγγελμά της ως φαρμακοποιού) και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσή (για δύο υποθέσεις καταγγελιών εναντίον του όταν ήταν δήμαρχος Κρανούλας Ιωαννίνων και όταν ήταν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πίνδος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X