Αρχική / Teens / Προιόντα μανικιούρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου
Προιόντα μανικιούρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου thumbnail

Προιόντα μανικιούρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Αν δεν έχεις χρήματα για να πηγαίνεις να κάνεις manicure, μπορείς να προμηθευτείς στο σπίτι σου κάποια προιόντα και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια σου, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και χρήμα.


1. Συλλογή από βερνίκια


Αποτέλεσμα εικόνας για nail polish


Είναι το πιο απαραίτητο προιόν για το μανικιούρ και αν επιζητάς την απλότητα είναι το μόνο απαραίτητο. Υπάρχουν μανό σε διάφορες τιμές, οπότε με λίγα χρήματα μπορείς να φτιάξεις την προσωπική σου συλλογή. Αν δε σου αρέσουν τα πολλά χρώματα, μπορείς να έχεις στο νεσεσέρ σου 2-3 βασικά, ανάλογα με την εποχή.


 


2. Αυτοκόλλητα


Αποτέλεσμα εικόνας για nail stickers


Υπάρχουν πλέον πολλά σχέδια και χρώματα στα αυτόλλητα που μπορείς να κολλήσεις πάνω σε βαμμένα νύχια. Αναλόγως το σχήμα του αυτοκόλλητου, μπορείς να επιλέξεις και το ανάλογο μανώ ως βάση. Υπάρχουν κάποια που καλύπτουν όλο το νύχι (πάνω εικόνα) και κάποια που καλύπτουν μέρος του (κάτω εικόνα). 


Αποτέλεσμα εικόνας για nail stickers


3. Εργαλεία για πουά μανικιούρ  


Essentials In The Nail Art Kit (4)


Υπάρχουν στην αγορά κάποια εργαλεία εύκολα στη χρήση με τα οποία μπορείς να εμπλουτίσεις ένα απλό μανικιούρ με κάποιες τελίτσες. 


4. Στρασάκια και πετρούλες


Essentials In The Nail Art Kit (1)


Υπάρχουν ειδικά στρασάκια και πετρούλες σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Ιδανικά μη γεμίσεις το χέρι σου με στρασάκια. Βάλε σε 1-2 νύχια το πολύ. 


5. Ειδικές χάντρες για τα νύχια


Essentials In The Nail Art Kit (3)


Για ένα πιο ανάγλυφο αποτέλεσμα, θα μπορούσες να επιλέξεις αυτό το προιόν που διατίθεται σε διάφορα χρώματα και δημιουργεί στα νύχια σου ένα τρισδιάστατο εφέ. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X