Αρχική / More / Ιδέες DECO / Black Friday στη JYSK
Black Friday στη JYSK thumbnail

Black Friday στη JYSK

H JYSK αναμένει ρεκόρ πωλήσεων στη "Black Friday"


Οι πελάτες της JYSK θα πρέπει να περιμένουν πολύ δυνατές προσφορές με κέρδος μέχρι και 75% την περίοδο που η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) θα "χτυπήσει" τα καταστήματα της JYSK, της δανέζικης αλυσίδας ειδών για το σπίτι, στις 25 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά  Black Friday στη JYSK παγκοσμίως (και δεύτερη στην Ελλάδα) και φέτος, στις 25 Νοεμβρίου αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης πελατών.


Προκειμένου η JYSK να δώσει σε ακόμα περισσότερους πελάτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις πιο σημαντικές προσφορές, η JYSK, για μια ακόμα χρονιά επεκτείνει για όλο το διάστημα 24-27 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των "Black Friday" προσφορών της.  


"Από την πρώτη χρονιά που παρουσιάσαμε την Black Friday το 2013,  το ενδιαφέρον των πελατών μας αυξάνεται συνεχώς. Σε μόλις τρία χρόνια, έχουμε εξαπλασιάσει τον τζίρο μας τη συγκεκριμένη ημέρα ενώ η εβδομάδα που περιλαμβάνει την Black Friday είναι για εμάς μακράν η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων εβδομάδα του έτους. Φέτος αναμένουμε νέα ρεκόρ για ένα ακόμα λόγο, ότι οι προσφορές θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας", λέει ο Niels Veien, Executive Vice President Πωλήσεων, Marketing και E-Business της JYSK Nordic.


Για τη JYSK, η Black Friday, η οποία ξεκίνησε από τις Η.Π.Α., είναι μια παγκόσμια ενέργεια που θα τρέξει και στις 19 χώρες της Σκανδιναβίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και την Κίνα, όπου η JYSK Nordic έχει καταστήματα.


Το e-shop, JYSK.gr θα είναι στο ίδιο "Black" κλίμα στη διάρκεια της Black Friday ενώ για πρώτη φορά η JYSK θα λανσάρει την Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο της Black Friday με προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.


Αποτέλεσμα εικόνας για jysk ελλάδα προϊόντα


Επιπλέον προϊόντα για την αποφυγή ελλείψεων
Για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες της δεν θα επισκεφτούν μάταια τα καταστήματα, η JYSK έχει φροντίσει ώστε τα καταστήματα να έχουν τροφοδοτηθεί με μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια της Black Friday.


"Τα καταστήματά μας θα γεμίσουν με προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, έτσι ώστε να υπάρχει μια εξαιρετική προσφορά για τον καθένα, ότι κι αν είναι αυτό που τον ενδιαφέρει να αγοράσει. Και αν παρ΄ελπίδα  κάποιο προϊόν εξαντληθεί από τα ράφια, οι πελάτες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν κράτηση στο κατάστημα και να το παραλάβουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Φυσικά στην ίδια χαμηλή τιμή", αναφέρει ο Niels Veien.


Η JYSK έχει επίσης φροντίσει ώστε να υπάρχει επιπλέον προσωπικό στα καταστήματα για αυτές τις μεγάλες ημέρες αγορών.


"Παρότι αναμένουμε πολλούς πελάτες στα καταστήματά μας, μας ενδιαφέρει επίσης να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας θα βιώσει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών και θα βρει ανταγωνιστική εξυπηρέτηση από τους επαγγελματικά εκπαιδευμένους πωλητές μας. Δεν διαπραγματευόμαστε την εξυπηρέτηση των πελατών μας για μερικές παραπάνω πωλήσεις, ούτε την περίοδο της Black Friday", δηλώνει ο Niels Veien. Και όπως εξηγεί, "ειδικά την Black Friday, πολλοί πελάτες μπορούν να επωφεληθούν της υπηρεσίας  Click and Collect στο JYSK.gr όπου μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση σε ένα προϊόν διαδικτυακά και να το παραλάβει από το κατάστημα αργότερα".


Στοιχεία σχετικά με την Black Friday και την  Cyber Monday στη JYSK



  • Η εβδομάδα που περιλαμβάνει τη  Black Friday είναι η μεγαλύτερη εβδομάδα πωλήσεων όλης της χρονιάς στη JYSK.

  • Από τότε που η JYSK λάνσαρε την Black Friday στα καταστήματά της στο εξωτερικό, το 2013, ο τζίρος της ημέρας αυτής έχει εξαπλασιαστεί.

  • Οι προσφορές της περιόδου Black Friday θα είναι σε ισχύ για την περίοδο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (και Κυριακή 27 Νοεμβρίου για το e-shop JYSK.gr) και επιπλέον προσωπικό θα υπάρχει στα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

  • Το κέρδος στις ειδικές προσφορές της JYSK για την περίοδο αυτή θα φτάνει έως και στο 75% ενώ θα υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε 14 διαφορετικές προιοντικές κατηγορίες.

  • Για πρώτη φορά, από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το e-shop JYSK.gr θα λανσάρει τη Cyber Monday με προσφορές 25% σε προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online.

  • Στη Black Friday και τη Cyber Monday της JYSK θα συμμετέχουν οι  19 χώρες στις οποίες η JYSK Nordic έχει καταστήματα, σε Σκανδιναβία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Κίνα.


 


Περισσότερες Πληροφορίες


Κώστας Δημόπουλος, Sales and Marketing Manager, JYSK Ελλάδας: (+30) 21110 89803

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X