Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι ευχές του Σαμαρά στον Καραμανλή
Από νωρίς το πρωί δεκάδες ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν στην Παναγή Κυριακού που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή. Υπουργοί (νυν και πρώην) βουλευτές, συνδικαλιστές, κομματικά στελέχη, συνδικαλιστές αλλά και απλοί πολίτες ευχήθηκαν από κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό. Τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Κ. Καραμανλή προκειμένου να του ευχηθεί.

Οι ευχές του Σαμαρά στον Καραμανλή

Από νωρίς το πρωί δεκάδες ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν στην Παναγή Κυριακού που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή. Υπουργοί (νυν και πρώην) βουλευτές, συνδικαλιστές, κομματικά στελέχη, συνδικαλιστές αλλά και απλοί πολίτες ευχήθηκαν από κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό.

Τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Κ. Καραμανλή προκειμένου να του ευχηθεί.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X