Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Αποθήκη πυρομαχικών» η Βουλιαγμένη
Τέσσερις οβίδες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή πλαζ Βουλιαγμένης. Όπως έγινε γνωστό, το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης ενημερώθηκε από ιδιωτική καταδυτική σχολή ότι βρέθηκαν εντός της θάλασσας τέσσερις οβίδες μήκους περίπου 30 εκατοστών και διαμέτρου 15 εκατοστών, διάσπαρτες σε απόσταση 15-150 μέτρων από τη στεριά και σε βάθος 1 έως 4 μέτρων περίπου.Για λόγους ασφαλείας πάντως έχει αποκλειστεί η πρόσβαση στην παραλία. Σύμφωνα με το Λιμενικό έχουν τοποθετηθεί σημαντήρες για τη σήμανση της θέσης τους, δεν επιτρέπεται η προσέγγιση των λουόμενων στα σημεία αυτά και η περιοχή επιτηρείται περιοδικά από τους λιμενικούς.Η ανέλκυση των οβίδων θα γίνει το πρωί της Τετάρτης και θα ακολουθήσει η εξουδετέρωσή τους. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα πυροτεχνουργοί του Στρατού εξουδετέρωσαν οβίδα που είχε βρεθεί από λουόμενο κοντά στην περιοχή.ΠΗΓΗ: tovima.gr

«Αποθήκη πυρομαχικών» η Βουλιαγμένη

Τέσσερις οβίδες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή πλαζ Βουλιαγμένης. Όπως έγινε γνωστό, το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης ενημερώθηκε από ιδιωτική καταδυτική σχολή ότι βρέθηκαν εντός της θάλασσας τέσσερις οβίδες μήκους περίπου 30 εκατοστών και διαμέτρου 15 εκατοστών, διάσπαρτες σε απόσταση 15-150 μέτρων από τη στεριά και σε βάθος 1 έως 4 μέτρων περίπου.

Για λόγους ασφαλείας πάντως έχει αποκλειστεί η πρόσβαση στην παραλία. Σύμφωνα με το Λιμενικό έχουν τοποθετηθεί σημαντήρες για τη σήμανση της θέσης τους, δεν επιτρέπεται η προσέγγιση των λουόμενων στα σημεία αυτά και η περιοχή επιτηρείται περιοδικά από τους λιμενικούς.

Η ανέλκυση των οβίδων θα γίνει το πρωί της Τετάρτης και θα ακολουθήσει η εξουδετέρωσή τους. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα πυροτεχνουργοί του Στρατού εξουδετέρωσαν οβίδα που είχε βρεθεί από λουόμενο κοντά στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X