Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτική συμβουλή της ημέρας
Ερωτική συμβουλή της ημέρας thumbnail

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Σήμερα κορυφώνεται μια ιδιαίτερα σημαντική όψη που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα ίσως να σε κάνει πιο απαιτητικό ή ακόμη και εξουσιαστικό προς το ταίρι σου, κάτι που θα διαταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, τα οποία τείνεις να μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να διαχωρίσεις κάποια πράγματα, να θέσεις προτεραιότητες και να μειώσεις τις απαιτήσεις σου από αυτούς που αγαπάς.


ΤΑΥΡΟΣ


Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα και η συμμετοχή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, σε αυτό, φανερώνει την έντονη επιθυμία σου να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. Προσπαθώντας να διατηρήσεις τον έλεγχο σε καταστάσεις ή να επιβάλλεις τις απόψεις σου, δε θα οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να επιτρέψεις στην αλλαγή να έρθει στη ζωή σου, ακόμα και αν για να το καταφέρεις, χρειαστεί να αφήσεις τον έλεγχο σε άλλους…


ΔΙΔΥΜΟΙ


Θέματα εμπιστοσύνης, σεξουαλικότητας, θαμμένες επιθυμίες και απωθημένα, έρχονται στην επιφάνεια με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα, σε επηρεάζει όμως εδώ και αρκετό καιρό. Οι ερωτικές σου σχέσεις θα περάσουν μια δοκιμασία και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, τα παραπάνω θέματα γίνονται προβλήματα που καλείσαι να εκφράσεις στο ταίρι σου. Μην καταπιέσεις την ανάγκη σου να βγάλεις από μέσα πράγματα που σου δημιουργούν περιορισμό ή ανασφάλεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και η συμμετοχή της Αφροδίτης σε αυτό, φανερώνει πως καλείσαι να μεταμορφώσεις τον τομέα «σχέσεις». Το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου, ίσως εγείρει θέματα ασφάλειας και ειλικρίνειας μέσα στη σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Θυμήσου ότι αυτά που λαμβάνουν χώρα τις ημέρες αυτές, ίσως συμβαίνουν για να δεις και να αλλάξεις κάποιες πτυχές σου, τις οποίες προβάλλεις στους άλλους.


ΛΕΩΝ


Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, σε φέρνει προ αποφάσεων. Ίσως χρειαστεί να αποδομήσεις μια σημαντική σχέση σου ή να υπάρξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σου, που σου βάζουν φιτιλιές για ένα άτομο που υπάρχει στη ζωή σου, παροτρύνοντάς σε να αλλάξεις τη δομή της σχέσης αυτής. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δεις τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να προσπαθήσεις να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου, ώστε να λάβεις σωστές αποφάσεις για τις σχέσεις σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που ανακινεί θέματα που αφορούν την αυτοεκτίμηση και την αυτοέκφρασή σου. Καλείσαι να δυναμώσεις, να αναλάβεις τον έλεγχο των σχέσεων και των καταστάσεων που βιώνεις και να αυξήσεις την πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον για τις σχέσεις σου.


ΖΥΓΟΣ


Κάποια σημαντική σου σχέση σου μπαίνει σε μια μεταμορφωτική φάση, προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Αυτό καλείσαι να αντιμετωπίσεις με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά, αλλά θα σε απασχολήσει έντονα μέσα στην επόμενη χρονιά. Οι προσωπικές σου ανάγκες θα είναι αδιαπραγμάτευτες και το αίσθημα του δικαίου γιγαντώνεται, κάτι που θα σε ωθήσει σε αναδιαμόρφωση των σχέσεών σου…


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, μια όψη σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο σκέψης σου, ώστε να μην αισθάνεσαι θύμα των συγκυριών. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να σταματήσεις να προσπαθείς να ελέγχεις τους άλλους, αφήνοντας το χρόνο και τις εξελίξεις να τρέξουν, χωρίς να παρεμβαίνεις από φόβο ή ανασφάλεια. Κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου, αποτελεί φύλακα άγγελο και αυτές τις μέρες θα το αντιληφθείς…


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο Δίας σχηματίζει το πρώτο του τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που σε παρακινεί να αναδομήσεις κάποιες σχέσεις σου, οι οποίες δεν είναι αυτό που φαίνονται. Πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα και καταστάσεις που έχεις βιώσει στο παρελθόν, μέσα από νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σου και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε σε ποια άτομα δίνεις αξία ή επιτρέπεις να σε μεταχειρίζονται, γιατί έχουν οφέλη από σένα. Επιστράτευσε την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που σε χαρακτηρίζει, για να καθορίσεις εσύ την πορεία των σχέσεών σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Δίας από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, μια όψη που σε καλεί να αλλάξεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου, που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Είναι πιθανό να βγάζεις προς τα έξω έναν αυταρχικό, εξουσιαστικό εαυτό που διαταράσσει τις ισορροπίες και ξεσηκώνει αντιδράσεις από το ταίρι σου ή ένα σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου. Προσπάθησε να διοχετεύσεις τη δύναμή σου σε παραγωγικές δραστηριότητες και απόφυγε χειριστικές συμπεριφορές προς τους άλλους…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις σου και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Από τη μία έχεις ανάγκη να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον και από την άλλη, κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, φαίνεται να υποσκάπτουν αυτή τη προσπάθεια. Κάνε τον απολογισμό σου και προσπάθησε να αποδομήσεις φιγούρες που σε παραπλανούν και μπλοκάρουν την εξέλιξή σου.


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που σε αναγκάζει να αλλάξεις κάποια πλάνα που είχες κάνει για το μέλλον και αφορούσαν σημαντικές σχέσεις σου. Θέματα εμπιστοσύνης, ζήλειες ή χειριστικές συμπεριφορές, ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους, διαταράσσοντας τις ισορροπίες. Καλό είναι αναλάβεις πρωτοβουλίες και να χειριστείς δυναμικά τις καταστάσεις, ώστε να μη γίνεις έρμαιο των εξελίξεων…


www.myastro.gr  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X