Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στη Βουλή κληρικοί από τα Καλάβρυτα
Το κατώφλι του κοινοβουλίου πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης κληρικοί από τη Μητρόπολη Καλαβρύτων για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος σε ανακοίνωσή του με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε κατά του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε από σήμερα και για τρεις ημέρες στους ναούς της περιφέρειάς του οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα σε ένδειξη διαμαρτυρία για το περιεχόμενο της επίμαχης νομοθετικής ρύθμισης.

Στη Βουλή κληρικοί από τα Καλάβρυτα

Το κατώφλι του κοινοβουλίου πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης κληρικοί από τη Μητρόπολη Καλαβρύτων για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος σε ανακοίνωσή του με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε κατά του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε από σήμερα και για τρεις ημέρες στους ναούς της περιφέρειάς του οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα σε ένδειξη διαμαρτυρία για το περιεχόμενο της επίμαχης νομοθετικής ρύθμισης.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X