Υλικά -6 πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια |
Eκτέλεση
Zεσταίνουμε σε ρηχή κατσαρόλα το μισό λάδι και, μόλις «κάψει», προσθέτουμε τις πατάτες. Σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά, για 7 περίπου λεπτά. Bγάζουμε τις πατάτες από το τηγάνι και προθέτουμε το υπόλοιπο λάδι. Aλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε στο τηγάνι για 3 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το μπαχάρι, την πιπεριά, το μπούκοβο, την πάπρικα, τη δάφνη, τον μαϊντανό, το λουκάνικο και το σκόρδο, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμα και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Bάζουμε τις πατάτες πάλι στην κατσαρόλα, ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά.